Karácsonyvárás

2022.12.16. 14:26

Karácsonyi hangulatú „Északi-sarki buszmegálló” készült Vasszécsenyben - fotók

Elkészült a karácsonyi hangulatú „Északi-sarki buszmegálló” a Petőfi utcában – csütörtök este óta a csodájára járnak a helyiek. Újév napjáig bárki megnézheti.

Tóth Kata

Forrás: Desits-Horváth Nikolett

Desits-Horváth Nikolett álmodta meg a feldíszített buszmegállót, a kivitelezésről is őt kérdeztük. – Az interneten, külföldi oldalakon látott képek adták az ötletet. Engedélyt kértem a hivatalban, hogy a falu buszmegállói közül az egyiket feldíszítsem. Elkezdtem gondolkodni, mikor is szállunk buszra: amikor iskolába vagy dolgozni megyünk, így hátra kell hagynunk az otthonunkat. Arra törekedtem, hogy a puha-kényelmes, karácsonyi díszbe öltöztetett kis épület az otthon melegét, hangulatát adja vissza. A dizájnt magam találtam ki, a megvalósításban segítségemre voltak a falubeli anyukák. Egy kényelmes fotel, éjjeli szekrény, képek, grincsfa, szőnyegek, könyvek, újságok, karácsonyváró zoknik, műhó dekoráció az ablakokon, hangulatvilágítás – minden, ami a karácsonnyal kapcsolatos, helyet kapott a házikóban. Szeretnénk hagyományt teremteni: jövőre már kettő, később akár az összes buszmegállót dekorálni – árulta el Desits-Horváth Nikolett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában