Tíz éve működnek

2022.12.15. 19:45

Sikeres képzést zártak a vasi civilek

Csütörtökön délután adták át a „Civil szervezeti vezető” workshopot sikeresen elvégzők tanúsítványait, illetve a Civil Központok tízéves szakmai tevékenysége is szóba került.

Bege Botond

A szombathelyi Kilencesben gyűltek össze tegnap a Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ munkatársai és az általuk szervezett képzésben részt vevő civil szervezetvezetők, hogy megünnepeljék a képzés sikeres elvégzését, átadják az ezért járó tanúsítványokat. A képzés során olyan témakörök kerültek szóba, mint a tennivalók a kezdetektől a professzionális működésig, vezetési önismeret, jogi és pénzügyi ismeretek, szervezeti kommunikáció, PR és marketing. A tíz online és két személyes alkalomból álló képzést tizenöten kezdték el és tizenketten végeztek el sikeresen, a hallgatók a megye több pontjáról érkeztek.

 A résztevők csütörtökön közösen beszélték át a képzés erősségeit, gyengeségeit, megosztották észrevételeiket a szervezőkkel. Az eseményen szó esett a szervezet tízéves fennállásának jubileumáról is. A Civil Központ fenntartója, a Hegypásztor kör képviseletében Nagy Kriszta elmondta: a vasi civil szervezetet tíz éve működtetik, és jó hírként hozzátette, a következő három évre is megkapták a minisztériumi engedélyt a tevékenységük folytatására. A beszélgetés állófogadással végződött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában