Programok

2023.02.10. 07:00

Egy hétig ismét a házasságon lesz a hangsúly Vas vármegyében

A házasság hetének fő programjai vasárnaptól jövő vasárnapig tartanak. A Szombathelyi Egyházmegye számos programmal várja a házaspárokat és a párválasztás előtt álló fiatalokat.

Polgár Patrícia

A Kocsmakvíz a tavalyi Házasság hetén is nagy sikert aratott. Épp Busa Tamás és Eszter törik a fejüket a feladványokon

Fotó: Unger Tamás

A Házas-Társas-Játék programjai már január 27-én, indultak és egészen február 17-éig tartanak. A játékhoz a párok forgatókönyvet kapnak, a kapcsolatépítő feladatokat a nekik tetsző időben teljesíthetik. A párok között értékes nyereményeket sorsolnak ki. Február 12-én, vasárnap 16.30 órától Gyertyafényes zarándoklat lesz a házasságokért. Találkozó Gencsapátiban, a Szent Jakab-templom előtt.

Február 13-án, hétfőn 17.30-kor A jó házasság titka szlogennel hallhatják dr. Fodor Réka és Greguss Sándor tanúságtételét a Martineum Felnőttképző Akadémián. Február 14-én, kedden 18 órától PárlaBOR címmel párkapcsolat-építéssel egybekötött borkóstolót tartanak a szombathelyi Baptista Imaházban. Február 15-én, szerdán 18 órától filmklub lesz a Baptista Imaházban. A Tegnap éjjel amerikai–francia romantikus drámát nézhetik meg az érdeklődő párok. A film után interaktív páros témafeldolgozás – a helyszínen vagy otthon. 

Február 16–17-én, csütörtökön és pénteken 18 órától gyertyafényes, romantikus vacsorán vehetnek részt a párok a Wagner étteremben. Február 17-én, pénteken 17.30 órától „Hát én immár kit válasszak?” interaktív foglalkozás a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Lelkészi Hivatalában párválasztás folyamatáról. A programra a 13 év feletti fiatalokat várják. Február 18-án, szombaton 19 órától a volt Gödör étterem helyén kialakított Bárka-pincében várják a párokat, kocsmakvízzel. Február 19-én, vasárnap 16 órától a házasság hetének zárásaként püspöki misét tartanak a Sarlós Boldogasszony Székesegyházban, majd kisorsolják a Házas-Társas-Játék nyerteseit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában