Testületi ülés

2023.02.13. 15:17

Pénzügyek, munkatervek, nagyrendezvények - ülésezik a celldömölki képviselő-testület

Az esztendő első rendes képviselő-testületi ülését tartja a város február 15-én, szerdán. Összesen 19 napirendi pont vár megtárgyalásra, köztük 2023 pénzügyi tervezete. 

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: VN/archív

Fotó: Cseh Gábor

Mintegy 3,6 milliárd forintból gazdálkodhat Celldömölk az idén, a város folyószámla hitelkerete pedig 135 millió forint. Utóbbi átmeneti likviditási problémák fedezetéül szolgál - derül ki a költségvetési tervezetből. Az anyag részletesen elemzi az önkormányzathoz tartozó négy intézmény - Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár, Városgondnokság, Kemenes Vulkán Park, Celldömölki Közös Önkormányzati Hivatal - bevételeit és kiadásait is.  

A testület elé kerül az idei nagyrendezvények listája, továbbá döntés születhet a Kossuth utca 8-10. Szám alatti tömbbelső közlekedésre használt részének a megújításáról. A napirendi pontok között szerepel továbbá az is: idén három turnusban biztosítanak táborozási lehetőéget a celldömölki iskolák diákjai számára Balatonrendesre, azaz 165 gyermek táborozhat az önkormányzat támogatásával. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában