Tárgyalt a testület

2023.03.06. 14:33

Bővül a szervezet: egy kézben a gyermekétkeztetés Celldömölkön

Március 1-jétől a Népjóléti Szolgálat biztosítja a gyermekétkeztetést Celldömölkön. Egyúttal bővült a szervezet telephelyeinek és dolgozóinak a száma is.

Cseh-Egyed Bernadett

Illusztráció!

Forrás: MW/archív

Fotó: Bujdos Tibor

Legutóbbi ülésén tárgyalt a képviselő-testület a Kemenesaljai Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Intézményfenntartó Társulással kötött megállapodás módosításáról. Az előterjesztés szerint már korábban felmerült az ötlet: a hatékonyabb munkaszervezés érdekében célszerű lenne egy kézbe központosítani a városi étkeztetési feladatokat. Ez egyebek mellett az árubeszerzés és a konyhák üzemidejének racionalizálása miatt is hasznos.  

Nagy Zoltán, a Népjóléti Szolgálat igazgatója érdeklődésünkre elmondta: eddig biztosították a vendégétkeztetést, főztek az idősek otthonaiba, és szerződésben állnak a Markusovszky Egyetemi Oktatókorház celldömölki és intaházai telephelyével is. Ez bővült most az óvodai és iskolai étkeztetés irányításával. Két telephellyel és 18 munkatárssal bővült a szervezet, a meglévő színvonalat pedig megtartani, vagy inkább javítani szeretnék - tette hozzá az igazgató. Korábban megírtuk: uniós forrásból megújul a Rákóczi utcai konyha, ez további lehetőségeket jelent meg a Népjóléti Szolgálatnak.  


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában