Kamara

2023.03.03. 21:09

Információk első kézből: előadás elektronikus permetezési napló és a gazdálkodási napló aktualitásairól

Zsúfolásig megtelt a művelődési ház péntek délután: a Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Vas megyei területi szervezete tájékoztatót szervezett az elektronikus permetezési napló és az elektronikus gazdálkodási napló aktualitásairól.

Cseh-Egyed Bernadett

Legény Ágnes

Forrás: Cseh Gábor

– A rovarölő szeres kezeléseket január 1-je óta rögzíteni kell az elektronikus felületen. Sokan nincsenek tisztában vele, hogy pontosan mit és hova kell lejelenteni, mi pedig első kézből szeretnénk tisztába tenni a kérdéseket – mondta el érdeklődésünkre Vajkovics Balázs, a kamara elnöke. A témában dr. Várszegi Gábor, a Nébih Mezőgazdasági Genetikai Erőforrások Igazgatóságának igazgatója tartott előadást. Az új agrártámogatási feltételekről és az elektronikus gazdálkodási napló közelgő bevezetéséről Legény Ágnes, a NAK agrárstratégiai szakértője beszélt. Szó volt arról is, hogy miként lehet a rendszert a vasi igényekre szabni.

© Cseh Gábor
Forrás: Cseh Gábor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában