Lakat kerül a boltra?

2023.03.02. 17:40

Végleg bezárt a bolt Sében? - Utánajártunk, hogy mi az igazság

Nem csak átmenetileg, hanem végleg bezárt Sében az egyetlen vegyes kereskedelmi bolt – jutott el szerkesztőségünkbe a megdöbbentő hír. Utánajártunk, van-e igazságalapja.

Tömböly Ágnes

Forrás: VN-archív

Olvasónktól kaptuk a jelzést csütörtökön: arról beszélnek a vasi településen, végleg lakat került a séi boltra, az üzletet nem nyitják ki többé. Előbb interneten tájékozódtunk: az üzletlánc honlapján nem láttunk változást, a keresőprogram boltot jelölt Sében a Szabadság utca 1. szám alatt. Megkerestük az ügyben Nagy Róbert polgármestert, akit telefonon értünk el és rögtön cáfolta a híreszteléseket. 

Hozzátette azt is, ő is olvasta ezt a pletykát közösségi médiában, ám annak nincsen valóságlapja. Megtudtuk: a faluvezető ugyancsak fontosnak tartja, hogy működjön a vegyesbolt, ezért rendszeresen egyeztetnek az üzletet működtető Szombathelyi Coop Zrt. vezérigazgatójával, Kiss Zoltánnal. Ennek is köszönhető, hogy bár a témának nincsen önkormányzati vonatkozása, tájékozottabb az ügyben. Úgy folytatta: leltározás zajlik a kereskedelmi egységben, de végleges bezárásról szó sincs.

Köztudott az is Sében, hogy a boltvezető egyéb okok miatt felmondott, február végével távozott. A településvezető szerint azonban ezt a problémát is megoldották az üzletben. Kerestük az ügyben a Szombathelyi Coop Zrt. vezérigazgatóját, akit egyelőre nem értünk el. Ha új információhoz jutunk, közöljük.

Sé önkormányzatának álláspontja a település hivatalos oldalán jelent meg az üggyel kapcsolatban:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában