Szépségek

2023.04.30. 09:09

Veteránok Vasegerszegen - nagy érdeklődés a harmadik oldtimer-találkozón

Rendkívül nagy érdeklődés mellett tartották meg a veterán járművek harmadik találkozóját szombaton Vasegerszegen. Közel 150 oldtimer jármű, autók motorok érkeztek a találkozóra. Végül a tervezett felvonulás azonban a rosszra forduló időjárás miatt elmaradt.

PP

Harmadik alkalommal tartottak veteránjármű-találkozót Vasegerszegen.

Fotó: Németh József

- A szebbnél szebb, 30-70 év közötti járműveket élmény volt nézni, és azt is, hogy milyen gondossággal ápolják, gondozzák tulajdonosaik az értéküket - fogalmazott Németh József, Vasegerszeg polgármestere, aki azt is elmondta: az időjárás is kegyeibe fogadta a találkozót mert egészen a délutáni órákig kitűnő

napos idő volt és szinte nyári meleg.

A találkozót kísérő programok is színesítették: volt modell- és makettautó-; képeslap- és rendészeti kiállítás, retro- és gyereksarok, és kiállított a Vasegerszegi Polgárőr Egyesület is. A helyi értékek vásárán bemutatkozott a Megyeserdei Menedék Alapítvány, akik a felelős állattartásról beszélgettek a résztvevőkkel.

A járművek felvonulását, ami érintette volna Nagygeresdet, Tompaládonyt, Hegyfalut, nem tudták megtartani az időjárás miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában