Karrier

2023.05.23. 08:00

Álommunka nyárra: 10 ezer euróért beutazhatják a világot

Hat új csapattagot keres négyhetes nyári munkára az egyik utazási technológiai vállalat (kiwi.com), akik world travel hackerként választott társukkal beutazhatják a világot. A sikeres pályázók utazásuk finanszírozására 10 000 eurós költségvetést kapnak.

Tóth Kata

Forrás: Shutterstock

A négy hét alatt a hat sikeres pályázó és útitársaik különleges utazási kihívásokat teljesítenek, amelyeket az utazási technológiai vállalattól és a világ egyik vezető digitális fizetési szolgáltatójától (Visa) kapnak. A World Travel Hackereknek közösségi média tartalmakat kell gyártaniuk: videókat, fotókat készíteni, majd megosztani kalandjaikat és legjobb hackjeiket (trükkök). Jól járhat az, aki igazán trükkös: amit az összes kihívás teljesítése után a 10 000 eurós költségvetésből megspórolnak, azt megtarthatják. Utazási kihívás lehet például olcsó repülőjegy foglalása három perc alatt bárhová a vállalat alkalmazásán keresztül; öt ország nemzeti ételének elfogyasztása három nap alatt az egyes országok fővárosaiban; egyetlen olyan úti cél megtalálása a fizetési szolgáltató segítségével, ahol egy nap alatt koncertet, sporteseményt és vidámparkot is meg lehet látogatni.

A pályázóknak legalább 18 évesnek kell lenniük, folyékonyan kell beszélniük angolul, 2023 augusztusát követően legalább hat hónapig érvényes útlevéllel kell rendelkezniük, és meg kell mutatniuk, hogy tudnak közösségi médiatartalmakat gyártani. A négyhetes nyári munkához a jelentkezőknek egy hasonlóan gondolkodó útitársat kell találniuk. akivel bizonyítják, hogy ők alkotják azt a hozzáértő, utazást szerető csapatot, amelyet a vállalat keres. A pályázatokat az erre a célra létrehozott weboldalon június 11-ig várják. A legújabb kutatások szerint a fiatalok, különösen a Z generáció számára az influencer vagy a YouTuber a legnépszerűbb munkák közé tartozik: világszerte a tíz legkívánatosabb állás között van. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában