Ketten voltak

2023.05.23. 10:08

Ijedt őzek szaladtak tanácstalanul Szombathelyen - videó

vaol.hu

Forrás: Képernyőmentés

Olvasónk Szombathelyen, a Parkerdő lakópark felől haladt autójával. A Kárpáti Kelemen útra ráfordulva, az úton különös közlekedőkkel találkozott: két ijedt őz szaladgált az úton. 

A napokban videón mutattuk be ahogy egy nagyobb vaddisznókonda az esti órákban átvonult az egyik szombathelyi útkereszteződésen.

Ahogy arról beszámoltunk, egy jegyzői tájékoztatóból értesültünk arról, hogy tizenöt vaddisznót lőttek ki az elmúlt hónapokban, ám továbbra is több, mint harminc él Szombathely belterületén. Ezt a számot egyáltalán nem esik nehezünkre elhinni, különösen a közösségi médián kiszúrt videó után, ami a tegnap este készült a vármegyeszékhelyen. A felvételen az látszik, ahogy egy vaddisznókonda kel át éppen a szombathelyi Gagarin utca és a Bartók Béla körút kereszteződésénél, ami egyébként nappal egy kifejezetten forgalmas útvonalnak számít. A videón nagyjából 10-14 tagú csorda látható, aminek a többsége még malac, de kifejlett példányok is voltak köztük. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában