Gratulálunk!

2023.06.15. 12:15

Átvette a szombathelyi nyertes Mozaikkereső játékunk 5 milliós fődíját

Május elején sorsolták ki kiadónk, a Mediaworks Zrt. miskolci telephelyén az országos Mozaikkereső játék nyerteseit. A szerencse szombathelyi előfizetőnknek, Fichtacher Józsefnek kedvezett: ötmillió forintot nyert, amit csütörtökön jelképesen vett át szerkesztőségünkben.

Tóth Kata

Forrás: Cseh Gábor

A 12 millió forint összdíjazású nyereményjátékban 19 napilap, köztük a Vas Népe előfizetői vehettek részt, akik a lapok hasábjain megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre és kitöltve beküldtek a kiadó szelvényen megadott címére. Közel 30 ezer játékszelvény közül sorsolták ki a szelvényüket. 

Forrás: Cseh Gábor

– Minden évben részt vettünk a Mozaikkereső játékban. Eddig nem nyertünk, nemcsak ebben, semmilyen szerencsejátékban. Még kettesünk sem volt a lottón, így fantasztikus érzés volt a hír, napokig alig hittük el. A hivatalos értesítés óta már átutalták a számlánkra az összeget – mesélte a nyertes felesége, Éva. Gyöngyöshermáni családi házukban felújításra – tetőjavításra, a terasz burkolására, néhány ablak cseréjére – költenek majd a pénzből, jut a gyermekeik építkezésére és talán pihenésre is. Fichtacherék hűséges Vas Népe olvasók. Legközelebb is játszanak velünk, ígérték. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában