Hagyomány

2023.06.29. 20:00

Elismerést érdemel a munkájuk - Közös ünnepség a nemzetközi szövetkezeti nap alkalmából

Közös ünnepséget szervezett az Áfészek Vas Megyei Egyesülete és a Mezőgazdasági Termelők Vas megyei Szövetsége csütörtökön, a nemzetközi szövetkezeti nap alkalmából. A hagyományokhoz hűen elismeréseket is átadtak.

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: Cseh Gábor

Éppen száz esztendeje annak, hogy minden évben megünneplik a Nemzetközi Szövetkezeti Napot a világban - emlékeztetett köszöntőjében dr. Zs. Szőke Zoltán, az ÁFEOSZ-COOP Szövetség elnöke, aki szólt arról is: az idei világnap üzenete a fenntarthatóság.  

A hagyományokhoz hűen díjakat is átadtak. MOSZ-emlékéremet kapott Bodoricsné Dann Piroska okleveles közgazdász. Elhangzott: a szakmához fűződő lelkiismeretes elkötelezettsége, magas szakmai tudása, női mezőgazdasági vezetőként pedig példamutató helytállása alapján méltó a MOSZ emlékérem kitüntetésre.

Bolla László 77 éves folyamatosan nagy odaadással és szorgalommal dolgozik az állattenyésztésben, ennek elismeréséül kapta meg a díjat.  

Takács Gábor 40 esztendeje dolgozik a perenyei gazdaságban. Példamutató munkájával, szorgalmával kiérdemelte beosztottjai és vezetői elismerését és tiszteletét. Szaktudása, megbízhatósága, sokban hozzájárul a cég megfelelő működéséhez. A mezőgazdaság iránti elhívatottsága példaértékű, ezért érdemessé vált a MOSZ emlékéremre Rozmán Miklós József is, aki Jurisich Zrt-nél 1997.09.01. óta raktáros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában