Videóbejegyzés

2023.06.13. 13:19

Hende Csaba: Nemény András becsapta Szombathelyt

"Sajnos világos, már akkor becsapta ezt a várost Nemény András, amikor elfogadta a háborúpárti baloldal támogatását a jövő évi választásokra. Bár tagadni próbálja, a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció bábja" - mondta közösségi oldalán hétfőn megosztott videóbejegyzésében Hende Csaba.

Tömböly Ágnes

Forrás: Facebook/Hedne Csaba

A szombathelyieket szólítja meg legfrissebb videóbejegyzésében Hende Csaba, a város országgyűlési képviselője. - Nehéz úgy hazánk háborúba sodródása ellen küzdeni, hogy az Európai Parlamentben, az Országgyűlésben, sőt, még a szombathelyi közgyűlésben, a városvezetésben is, vannak olyanok, akik éppen ellenkező irányba próbálnak menni. Mégis muszáj küzdenünk - kezdte az Országgyűlés alelnöke. - Sajnos világos, már akkor becsapta ezt a várost Nemény András, amikor elfogadta a háborúpárti baloldal támogatását a jövő évi választásokra. Bár tagadni próbálja, a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció bábja - folytatta a kormánypárti politikus. 

Hende Csaba utalt arra is: Nemény András kulcspozícióban lévő alpolgármestere, politikustársa, Horváth Attila nemrég a DK-ba igazolt, de Czeglédy Csaba is ugyanennek a tömörülésnek dolgozik. 

- A helyi ügyek helyett az országos politikát, az ellenzék-kormánypárt ádáz háborúskodását helyezi előtérbe a szombathelyi polgármester, aki már az ellenzéki előválasztáson is amellett a Karácsony Gergely mellett kampányolt, aki szerint Magyarország háborúban áll - húzta alá Hende Csaba, aki azzal zárta gondolatmenetét: - A legfontosabb célunk ilyen körülmények között is a béke megőrzése. 

A teljes videót ITT megnézheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában