Horgászverseny

2023.06.18. 18:29

Jótékony célú verseny Magyarszecsődön - A Lions Club a körmendi kórház javára fordítja a bevételt

Jótékonysági horgászversenyt rendezett a Körmendi Lions Club a magyarszecsődi bányatavon június első szombatján.

Vas Népe

Bálint Gábor összesen 11 400 gramm halat fogott

Forrás: Vasivizeken.hu

– A Lions Club akkor tud támogatást adni, ha bevételekkel rendelkezik. Mivel Körmenden és környékén sok aktív horgászegyesületi tag van, jött az ötlet, hogy szervezzünk számukra versenyt – idézte fel az előzményeket az esemény fő szervezője, Kocsis Tibor. A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége pozitívan fogadta a kezdeményezést. Ingyen rendelkezésre bocsátották a kezelésükben lévő magyarszecsődi horgásztavat, és a verseny helyezettjei számára biztosították a kupákat is. A versenyre 52 fő nevezett, többen vásároltak támogatói jegyet is. A horgászhelyek kijelölését a Munkás Horgász Egyesület tagjai végezték. 

Az egész délelőttös, jó hangulatú versenyt Bálint Gábor nyerte 11 400 grammal. A második Bagdi Attila lett 9650 grammal, a harmadik helyet Kozár Péter szerezte meg 7860 grammos fogásával. A legnagyobb hal a Bálint Gábor által kifogott 4590 grammos amur lett. A helyezettek a kupán, érmen és oklevélen kívül támogatók által felajánlott nyereményeket is kaptak, továbbá a résztvevők között kisorsoltak étkezési utalványokat, fürdőbelépőket, ajándéktárgyakat, ajándékcsomagokat. – Úgy gondolom, a résztvevők jól érezték magukat, és a sikerre való tekintettel remélem, hogy a versenyből hagyományt tudunk teremteni. Az akció során 350 ezer forint gyűlt össze, ezt a körmendi kórház eszközparkjának fejlesztésére fordítjuk – mondta Kocsis Tibor szervező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában