Helyi közélet

2023.07.06. 13:00

A tanévkezdést segíti az Adni Öröm! akció

Hagyományos Adni Öröm! adománygyűjtő akciójukról is beszélt dr. Asbóth Mária, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Szombathelyi Csoportjának vezetője a Vas Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ keddi civil sajtóreggelijén.

VN

– Az Adni Öröm! akció évek óta közös az egyik élelmiszerlánccal nemcsak karácsonykor, hanem a tanszergyűjtés időszakában is. A SPAR áruházak pénztáraiban és az online shopban egész évben megvásárolhatók a Máltai Adománykártyák, amelyekkel különböző értékű adományt tudunk eljuttatni a rászorulókhoz. Július 20-tól augusztus végéig a szombathelyi Interspar áruházban segíthetjük ilyen módon a gyermekek tanévkezdését – mondta el Asbóth Mária. A vásárlók által kiválasztott Máltai Adománykártyákon szereplő összeget a pénztárnál lehet kifizetni. Augusztus 23. és 26. között pedig személyes jelenléttel történik a gyűjtés az áruházban. A középiskolások figyelmét is felhívta a szórólaposztás lehetőségére – ezzel szólíthatják meg a helyszínen a vevőket és járulhatnak hozzá jelentős mértékben az akció sikeréhez. A Vasi Diák Közösségi Szolgálat regisztrált fogadószervezeteként a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Szombathelyi Csoportja pedig közösségi szolgálatként el tudja számolni a munkájukat – mondta. A jelentkezéseket az [email protected] e-mail-címen várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában