Helyi közélet

2023.07.21. 11:00

Veteránok találkozója

Vármegyehatáron átnyúló veteránjármű-találkozót tartanak július 22-én, szombaton. A több száz járműből álló konvoj délután fél 3 körül érkezik meg Csepregre.

Idén két beteg kislány támogatására fordítják a jótékonysági találkozón befolyt adományokat. A több száz autós, motoros szombaton 14 órakor gyülekezik a Győr-Moson-Sopron vármegyei Gyalókán, majd innen rendőri felvezetéssel indulnak át Csepregre. A találkozó nagyságrendjét jól jellemzi, hogy erre az alkalomra a belvárost teljesen lezárják, a buszok kerülőúton közlekednek. A találkozóra érkeznek járművek például Körmendről, Szombathelyről, Vépről, Sopronból, de még a csepregi önkéntes tűzoltók is kivonulnak. A helyszínen meg is lehet csodálni a klasszikus járműveket, autókat, motorokat. A Promenádról várhatóan fél öt körül indulnak vissza a „veteránok” Gyalókára. A további programok már itt folytatódnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában