Program

2023.08.02. 15:00

Mandalát készítettek, zumbáztak, kirándultak – Második turnusánál tart a vépi Erzsébet-napközis tábor - fotók

Hagyományosan három turnusban zajlik az Erzsébet napközis tábor. Múlt hétfőn érkezett a művelődési házba az első harmincfős csapat, hogy osztálytársakkal, barátokkal töltsön egy hetet az iskolai mindennapokhoz képest kötetlenebbül.

Tóth Katalin

Forrás: Cseh Gábor

Hétfőn játékos ismerkedéssel kezdtek a 6-tól 12 éves táborlakók, délután a Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda munkatársai beszélgettek velük a helyes táplálkozásról, az egészséges életmódról. Kedden délelőtt zumbáztak Horváth Ádámmal, délután mesét néztek „mozivásznon”. Szerdán pontozótechnikával mandalát készítettek a nagyobbak Szabó Tünde irányításával, a kicsik darabokra vágott tojástartót festettek, zseníliadrótból szarvacskát illesztettek hozzá, így készült a százlábú. Csütörtökön a szaknyéri kishuszár-táborba buszoztak. Pénteken Albert Zsuzsánna meseterapeuta tartott foglalkozást. A második turnus csütörtökön a győri állatkert felé veszi az irányt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában