vaol.hu podcast

2023.08.18. 20:00

Podcast: Lélekbarista Vass Péter Bexter fotóssal, szociális munkással

Önkéntesként segített a rászorulóknak az ukrán-orosz háború kitörésénél. Tizenegy évet töltött szociális munkásként a szombathelyi hajléktalan ellátásban. Nem kérdés, hogy aranyból van a szíve. A segítés mellett pedig rendkívül sikeres a fotózásban is. Ő Vass Péter Bexter, a Lélekbarista e heti vendége.

Lőrincz-Farkas Eszter

Fotós, akinek hatalmas a szíve. Talán így lehetne jellemezni Vass Péter Bextert, aki fotós és szociális munkás.  Képei többször megjelentek a National Geographicban. A Covid-időszakban utazgatott és továbbtanult. Az elmúlt években dolgozott a szombathelyi hajléktalanellátásban, ott volt és önkéntesként segített a rászorulóknak az első hónapokban, amikor kitört a háború Ukrajnában. Nemrég pedig új feladatot kapott, méghozzá a Szombathelyi Egyházmegyei Karitásznál - Bexter erről is beszélt a Lélekbarista legújabb podcastjében, ahogy arról is, hogy hány gramm kávéból készíti a jó öreg feketét.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában