Programajánló

2023.08.10. 17:38

Vidám hétvége Ó-Ebergényben

Három éve hívták életre a településen a búcsú idejére időzített Ó-Ebergényi Vigasságokat, amelyet idén augusztus 13- án tartanak meg az Ó-Ebergényi-kastély előtti füves területen.

Polgár Patrícia

Az esemény idén a hobbikutyák szépségversenyével egészül ki. A rendezvényt 2020-ban, hagyományteremtő szándékkal hívta életre Desits-Horváth Nikolett, a kastély üzemeltetője, aki idén is szeretettel várja a helyi és környékbeli látogatókat. A 9 órakor kezdődő programsort főzőverseny, kézműves vásár, óriás légvárak, több mint 30-féle ingyenes gyermekjáték és arcfestés színesíti, 15 órától pedig megtartják a hobbikutyák szépségversenyét. Ide azokat a kedvtelésből tartott keverék és fajtatiszta kutyákat várják, melyek kimaradnak a nemzeti és nemzetközi hivatalos versenyek világából, ám gazdáik mégis szeretnék megmutatni őket a nagyközönségnek. A nevezéseket hat kategóriában – keverék, örökbe fogadott, fajtatiszta, fajta jellegű (törzskönyv nélküli), veterán (8 év feletti) és kutyapár – várják. A verseny előtt 14 órától a Pannon Kutyasport Egyesület tart bemutatót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában