Helyi közélet

2023.09.24. 19:17

Gyerekversenyt rendeztek

Augusztus utolsó vasárnapján rendezte meg a Répcelaki HE hagyományos gyermekversenyét. A magas vízállás miatt nyolc helyet jelöltek ki, a gyerekeket párba sorsolták, egymást segítve horgásztak két-két órát.

Cseh-Egyed Bernadett

 Egyéniben Ágoston Dávid (7895 gramm) állhatott a dobogó tetejére. Második helyen Boros Barnabás (6265 gramm), a harmadikon Takács Boglárka (5295 gramm) végzett. Párosban Ágoston Dávid bizonyult a legjobbnak, akinek az átlagfogását vették figyelembe. Őt Halász Martin–Takács Boglárka követte. A harmadik helyen Szabó Alexandra és Takács Petra végzett. A legeredményesebb lányok: Takács Boglárka, Szabó Alexandra, Takács Petra lettek. A legnagyobb halért járó különdíjat Takács Boglárka kapta – zsákmánya 4415 grammot nyomott.

 A legkisebb halat Takács Petra (355 gramm) és Bucsek Noel (220 gramm) fogta, akik a Répce Zoo felajánlását – spiccbotokat és hozzá való szerelékeket – vehették át. A rengeteg támogatásnak és felajánlásnak köszönhetően azonban senki nem távozott üres kézzel – tájékoztatott Kádi Attila egyesületi elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában