Családom

2023.09.20. 15:53

Kimagasló eredmények a szombathelyi rajzpályázaton

Családom címmel hirdettek rajzpályázatot a város óvodáiban. Kedden kiállítás nyílt a legjobban sikerült rajzokból a Városháza házasságkötő termében.

Tóth Katalin

Korcsoportonként értékelték a rajzokat

Forrás: VN/ szombathely.hu

A gyermekek világnapja alkalmából Esély a Jövő nemzedékének elnevezéssel 6. alkalommal rendezett Óvodapedagógiai Napot az önkormányzat. A szakmai nap keretében „Családom” címmel hirdettek rajzpályázatot a város óvodáiban. Háromtagú szakmai zsűri – Ungerné Földes Lívia, az Oladi Általános Iskola egykori tanítónője és rajztanára, Kolonits Lászlóné, a Szombathelyi Vadvirág Óvoda egykori óvodavezetője, valamint Polgár Katalin, a hivatal kulturális ügyintézője – korcsoportonként értékelte a rajzokat. 

A beküldött 145 gyermekrajz közül a legkiemelkedőbb 30 alkotást oklevéllel és jutalmakkal ismerték el. A kimagasló eredményt elért gyermekeket dr. Nemény András polgármester és Putz Attila, a Kulturális, Oktatási és Civil Bizottság elnöke köszöntötte. A rajzos tárlat október 1-jéig lesz látható a Városháza aulájában. A többi gyermekrajzot az óvodákban, helyi kiállításokon láthatják az érdeklődők. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában