Programok

2023.09.18. 14:30

Kisvonat, felvonulás, gyermekprogramok - jönnek a Sághegyi Szüreti Napok

Szüreti és motoros felvonulással, kirakodóvásárral, gyerekprogramokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket a Sághegyi Szüreti Napokokon a hétvégén.

Cseh-Egyed Bernadett

Fotó: Cseh Gábor

Pénteken 10 órakor a Tücsök Bábcsoport előadása nyitja a programok sorát a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében, ugyanitt 14 órától a Csillagszemű juhász című előadást láthatják az érdeklődők. Ünnep az ünnepben lesz, hogy 17 órakor megnyílik Diego Minisini fotóművész tárlata a 30 éves Pagnacco-Celldömölk testvérvárosi kapcsolat apropóján. Este 19 órától a Pápai Musical stúdió lép színpadra, a fröccs terasz 21 órakor nyílik. 

Szombaton nyílik a helyi termékek vására a Szentháromság téren, és még zenés mesejáték is várja a gyerekeket délelőtt. A motoros felvonulás 15 órakor, a szüreti felvonulás 16 órakor kezdődik. Agárdi Szilvi 18, Vikidál Gyula 21 órától énekel.  

Még lehet jelentkezni a fesztivál bora és tortája címre is, az eredményhirdetést szombaton 19 órakor tartják.  

A rendezvény ideje alatt szabadtéri játékok várják a gyerekeket. A celli Szétpillantó Kisvonat szombaton 18-21 óráig közlekedik a városban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában