vaol.hu podcast

2023.09.29. 20:04

Lélekbarista podcast Horváth Nikoletta íróval, az EgyFecske szerzőjével

Horváth Nikoletta már ismerős lehet olvasóink számára, hiszen hétről hétre örvendeztet meg minket írásaival a Vas Népe hasábjain. Az EgyFecske szerzője, író őszintén beszélt nehéz időszakokról, fejlődésről és a jövőről.

Lőrincz-Farkas Eszter

Forrás: Cseh Gábor

A Lélekbarista vendége ezúttal az EgyFecske blog és jegyzet szerzője, a Horváth Nikoletta volt. Az Öröm ABC, a LéleKöltő és a Kutyaszív szeretet írója egy betegség miatt vesztette el látását. Életszeretete, pozitivitása azonban nem csak példát mutat, de erőt is ad másoknak. Nem véletlenül választotta oldala és jegyzete elnevezésének azt, hogy EgyFecske. Ahogy mottója is szól: Tanuljunk meg (együtt) repülni! Mert mindannyian egyfecskék vagyunk. Elfelejtettük, hogy szárnyakat kaptunk, de bármikor visszaemlékezhetünk az égbolt kékségére, a horizont hívó szavára és felrepülhetünk végre. Érezve a levegő simogatását, a szél hajtó erejét, a napfény becéző sugarait. És hogy hogyan rugaszkodjunk el? Engedjük el együtt az ágat, amibe görcsösen kapaszkodunk. Nem vagyunk egyedül: itt mindannyian a felszállás pillanatában várunk. Egymásra. Magunkra. A lendületre. A szélre. Hogy aztán rádöbbenjünk arra, itt az idő, elengedni végre. Elengedni mindent és mindenkit, hogy magunkhoz ölelhessünk mindent és mindenkit!

Horváth Nikoletta mesélt nehéz időszakokról, fejlődésről, jövőről és persze kávézási szokásairól a Lélekbaristában. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában