Elismerés

2023.09.09. 17:57

Negyvenhárman vehettek át jubileumi oklevelet az ELTE SEK-en

Az ELTE ötven, hatvan és hatvanöt évvel ezelőtt Szombathelyen végzett öregdiákjai ünnepélyes keretek között vehették át vas-, arany- és gyémántoklevelüket - adta hírül az ELTE Savaria Egyetemi Központ közösségi oldalán.

Vaol.hu

Forrás: ELTE SEK Facebook oldal

Az intézmény Savaria Egyetemi Központjának (SEK) Dísztermében szeptember 6-án megtartott rendezvényen az összesen negyvenhárom ünnepelten kívül hozzátartozóik is jelen voltak, hogy együtt ünnepelhessenek és osztozhassanak szüleik, valamint nagyszüleik örömében.

A méltóságteljes ünnepségen az egyetem részéről Borhy László rektor, Lenkai Nóra, az ELTE SEK rektori biztosa, Lenner Tibor, a Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ igazgatója, valamint Langerné Buchwald Judit, a Pedagógiai és Pszichológiai Intézet megbízott igazgatója, mint az egyetemi közművelődési szakemberképzés képviselője volt jelen.

A jubileumi diplomásokat köszöntve Borhy László emlékeztetett, hosszú utat tettek meg ők és az intézmény egyaránt, amelynek falai között immár az Eötvös Loránd Tudományegyetem működik. Miután megköszönte a jubiláló pedagógusok áldozatos munkáját, az ünnepelteknek, laudációjuk elhangzása után, átadta a díszokleveleket. 

„Szép nyugdíjas éveket, megelégedettséget, és boldogságot kívánunk szeretteik körében” – hangzott el az egyetem jókívánsága az ünnepség végén.

A rendezvényen énekkel közreműködött Ihász Dominika tanító szakos hallgató. (Felkészítő tanára Pozsonyiné Falusi Anikó főiskolai docens volt.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában