Helyi közélet

2023.09.17. 09:00

Őszi hangversenyek Szentgotthárdon

A Takács Jenő Alapfokú Művészeti Iskola a Szentgotthárdi Muzsikáért Alapítvánnyal és a Pannon Kapu Kulturális Egyesülettel közösen ismét megszervezi az Őszi hangversenysorozatot.

Vaol.hu

Az első előadást már meg is tartották, Három évszázad muzsikája címmel ifjú művészek léptek fel, Sárréti Márton hegedűn, Tóth Barnabás gordonkán, Ráfi Balázs pedig zongorán adta elő Haydn, Mendelssohn és Sosztakovics műveit. A sorozat további előadásai október és november hónapban lesznek. A zene világnapja alkalmából a Takács Jenő AMI növendékei és tanárai adnak koncertet október 2-án, hétfőn, 18 órakor, majd zongorahangverseny lesz hallható Császár Zsuzsanna zongoraművész előadásában október 15-én, vasárnap 18 órai kezdettel. Zárásként a Capella Savaria Kamarazenekar érkezik Szentgotthárdra november 18-án, szombaton, 19 órakor. A hangversenyeket Szentgotthárdon, az önkormányzati hivatal Refektóriumában tartják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában