Halloween-jelmezbe bújtak

2023.10.28. 11:31

3D-ben ijesztgettek – Bulihangulatban bolyongtunk a vépi Rémsétányon - videó, fotók

Az eső miatt az udvarról a művelődési ház nagytermébe költözött péntek este a sok gyereket és felnőttet megmozgató borzongós buli. A legtöbben komolyan vették a szervezők kérését: Halloween-jelmezbe bújtak. De még milyenekbe!

Tóth Katalin

Fotó: © Cseh Gábor

„Rémsétány” felirat fogadta az érkezőket, akiknek néhány lépés után könnyen inukba szállhatott a bátorságuk. Minden irányból csontvázak, zombik, kaszások, torz rémek közelítettek és csak a mennyezetről lógó pislákoló gyertyák, világító lampion-szellemek, töklámpások adtak fényt a kultúrházban. A sarokban villogó zöld szempár tartotta szemmel a társaságot. 

Volt projektoros vetítés is szellemekkel, rémségekkel – még füstgéppel is készültek a szervezők. Ha már valaki megnyugodott volna, biztosan eldurrant egy lufi...Fényjáték, vizuális effektek, a texasi láncfűrészes, a Madárijesztő, egy sírhant és egy hullazsák és világító pókpete rémisztgettek – ezúttal nem filmen, hanem a valóságban.

Kedves arcúnak nem mondható, csontváznak és véres szájú apácának maszkírozott asszonyok kínáltak koponyafej alakú brownie-t, muffint, boszorkányujj-linzert és vérszörpöt – saját bevallásuk szerint napokig nem győztek vért szívni, hogy a partiban mindenkinek jusson.

Mint kiderült, az egyik Győr-Moson-Sopron megyei településtől vette a Rémsétány ötletét a Tegyünk Együtt Vépért Egyesület. Rábapatonán több éves hagyománya van a Halloweenhez kapcsolódó rendezvénynek a tűzoltó-egyesület szervezésében – Vépen is szeretnék meghonosítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában