Nyíltnap

2023.10.26. 19:37

Életközelben az ELTE - Még a lépcsőn is ültek az iskolacsalogatón

Roadshow formájában tartott csütörtök délután pályaválasztási bemutatót az ELTE Savaria Egyetemi Központ Szombathelyen

Vaol.hu

Forrás: Cseh Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

Balázs Dóra, az ELTE kommunikációs központjának munkatársa köszöntötte az egybegyűlteket: – Az ELTE nem pihen, folyamatosan dolgozik azon, hogy az oktatás magas színvonalát megtartsa. – Szülők is szép számmal érkeztek az eseményre – mondta Lenkai Nóra, az ELTE Savaria Egyetemi Központ rektori biztosa –, édesanyaként magam is látom, hogy terelgetni kell a gyerekeket, itt mindenki betekintést nyerhet az egyetemi közösségi életbe. Németh Péter az ELTE-BDPK tanulmányi hivatalvezetője elmondta, hogy 2024-től a többletpontok intézményi pontok lesznek. 

Az ELTE-n esélyegyenlőségi, sportteljesítmény és nyelvtudás intézményi pontokra lehet számítani. Október 13-án indult az ELTE Next program. A jelölt beregisztrál és információkat kap az őt érdeklő szakokról. Pályaválasztási tanácsadó programot is tartalmaz, egy kérdőív kitöltése után a jelölt megtalálhatja a továbbtanulási irányvonalat. A roadshow nem áll meg. Február 15-ig kitelepülnek városközpontokba, művelődési házakba, hogy helyben nyújtsanak tájékoztatást az ELTE budapesti és szombathelyi képzéseiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában