Kijáró

2023.10.03. 19:09

Járható a felújított út

Kisebb-nagyobb kerülőket is be kellett kalkulálniuk a nyáron azoknak a Bécsben vagy Grazban dolgozó ingázóknak, akik Alhó (Markt Allhau) vagy Pinkafő (Pinkafeld) érintésével járnak munkába. Az Alhó felé ingázóknak már nem kell kerülniük – derül ki egy, az ingázók számára létrehozott internetes csoportból.

Polgár Patrícia

A kivitelezők tartották a tervezett határidőt

Forrás: ORF

 A nyár folyamán a felsőőri (Obertwart) járás két fontos csomópontjáról terelték el az autósokat. Az érintett szakaszon található hidak és utak is 40 évesek és az alapoktól felújításra szorultak – írta meg akkor az osztrák közszolgálati média. A déli, A2-es autópálya Alhó (Markt Allhau) mellett található csomópontját június 19-étől – az ígértek betartása mellett – szeptember végéig felújították. A lezárás a vaskomjáti (Kemeten) körforgalomtól az A2-ig vezető bekötőútra terjedt ki, ahol ezen a héten már újra járhattak az autósok – derül ki egy, az ingázók számára létrehozott internetes csoportból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában