Helyi közélet

2023.10.04. 07:19

Korosztályokat kovácsol össze a játék

Korosztályokat összekovácsoló vetélkedőt rendeznek október 13-án, pénteken az Agora Művelődési és Sportházban. Még várják a nagyszülőkből és unokákból álló vállalkozó szellemű párok, illetve csapatok jelentkezését.

Vaol.hu

Az életkorok játéka egy újszerű, korosztályokat összekovácsoló vetélkedő, ahol a résztvevők különböző állomásokon szórakoztató ügyességi feladatokat próbálhatnak ki az online és az offline világban. A fiatalok az idősek bőrébe bújva, az idősek pedig újra megfiatalodva próbálhatják ki többek között a céllövöldét, a VR-szemüveget, az akadályfutást, vagy akár azt, hogy milyen bekötött szemmel főzni. Izgalmasnak ígérkezik a következő ügyességi feladat is: míg a fiatalabb résztvevő ablakot pucol a hagyományos módszerrel, addig a nagymama tableten játszik egy takarítós online játékot – a végén kiderül, ki végez előbb. A rendezvény nyilvános, de előzetes regisztráció szükséges a részvételhez. A részletek megtalálhatók az esemény közösségi oldalán. A rendezvényre nagyszülőkből és unokákból álló párok, illetve csoportok jelentkezését várják, de annak sem kell aggódnia, aki egyedül érkezik: a program elején lesz lehetőség segítőtársat találni. A középiskolás diákok közösségi szolgálatként is részt vehetnek a programon. Aki a játékok nagy részét teljesíti, értékes tombolanyereményekkel gazdagodhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában