vaol.hu podcast

2023.12.14. 18:00

A gyógyteák jótékony hatásai évezredek óta ismertek - Iszak Csilla, természetgyógyász segít a megismerésükben

A természetes gyógynövények egyre népszerűbbek, a megfelelően megválasztott és szakszerűen elkészített teák pedig tökéletesen alkalmasak a betegségek megelőzésére, illetve a tünetek enyhítésére.

Gáspár Eszter

 El nem múló köhögés, nátha, lázas állapot: előszeretettel támadnak a vírusok. Hogyan előzzük meg a betegségeket? Milyen gyógynövények segíthetik a gyógyulásunkat? Milyen jótékony hatásai vannak a gyógyteának? Iszak Csilla, természetgyógyász segít nekünk eligazodni a gyógynövények világában.

- Megfázás esetén számos gyógynövényből készült tea lehet segítségünkre a tünetek enyhítésében. Fontos azonban megjegyezni, hogy a gyógyteákat ne csak akkor fogyasszuk amikor már megtörtént a „baj”. Fektessünk nagyobb hangsúlyt a megelőzésre.

A hársfavirág, bodzavirág, kakukkfű keveréke rendkívül jól alkalmas megelőzésre és a gyerekeknél gyakran tapasztalt fülgyulladás enyhítésére is alkalmazható.

A podcastből az is kiderül, hogy csillapítsuk gyermekünk lázát, milyen gyógynövényeket használhatunk biztonsággal. 

Hallgassák meg Iszak Csilla, természetgyógyásszal készült beszélgetésünket!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában