A hét ingatlana

2023.12.03. 11:30

Szeretné, ha nemcsak Önnek, de a gyerekeinek is lenne tere? Itt egy remek ajánlat! - fotók

Vaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

 Vas megyei  Jákon árulnak egy hatalmas házat, hatalmas telekkel, amely mindenki számára biztosítja, ha kell a minőségi együtt töltött időt, vagy az elvonulás lehetőségét. Csak a terasz akkora, mint másnak egy nagyvárosban az élettere. Ha szeretné gyermekeit békés és biztonságos környezetben felnevelni, nézze meg ezt az ingatlant! Kandalló is van!

“Ez az ingatlan, álom hely a családok számára!

Szombathely melletti településen, Jákon vált eladóvá egy családok számára idilli környezetet és otthont adó ingatlan, mely igazi gyerekparadicsom lehet, szinte már most hallani, a vidám gyerekzsivajt.

A 2435nm-es sarok telken elhelyezkedő családi ház nagyon jó telekadottságokkal bír, akár meg is osztható, értékesíthető, ha nincs szükség ekkora területre.

 A ház 1994-ben épült, 183nm fűtött lakótérrel, 26nm-es garázzsal, és 40nm-es hátsó nagy terasszal rendelkezik.  

 Az ingatlan térkapcsolatai és lakóegységei kimondottan jó megoldásokkal lett kigondolva és megtervezve. 4 hálószoba, egy sarokkádas-zuhanyzós nagy fürdőszoba, egy kisebb zuhanyzós fürdőszoba +Wc helyiség, tágas étkezős konyha, melyet kis nappalinak is használhatunk, hiszen az étkező asztal mellett elfér még egy ülőgarnitúra is.   A családi ház elrendezése lehetővé teszi, hogy minden családtag kényelmesen élvezhesse a saját privát területét, miközben közösen élvezhetik az együtt töltött időt a közös terekben. E célt hivatott szolgálni, a ház központi részén elhelyezkedő 42nm-es hatalmas nappali, mely tökéletes helyszín a nagy családi összejövetel számára is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában