Fények és virágok

2024.01.01. 11:25

Celldömölk így köszöntötte az új évet - Születésnapra készül a város

Celldömölk belvárosi rendezvényterén, a Szentháromság téren az Együtt Celldömölk Városért Egyesület szervezett óévbúcsúztató mulatságot, az önkormányzat részvételével. Éjfélkor Fehér László polgármester az alpolgármesterek társaságában köszöntötte a cellieket és 2024-et - amikor születésnapot ül a város.

Ölbei Lívia

Celldömölki szilveszter. Balra a "kilences", jobbra a Szentháromság-szobor - mindenütt fények és tűzijáték

Fotó: Németh Tamás

Az ünnepi fények táncba kezdtek az égre óriási virágokat, csillagokat rajzoló tűzijátékkal, amely az éjféli koccintás után ragyogta be a belvárost. Fehér László polgármester azzal kívánt boldog, békés, sikeres új évet a celldömölkieknek, hogy emlékeztetett rá: január 6-án lesz 45 éve annak, hogy Celldömölk városi rangot kapott - az elmúlt négy és fél évtized pedig nagy fejlődést hozott. 

Szilveszter Celldömölkön
Fotó: Németh Tamás

A városi születésnapi ünnepséget január 20-án rendezik meg a KMKK-ban. Az új évet köszöntő koccintáson Marics Sándorné egyesületi elnök mellett részt vett Söptei Józsefné, Hencz Kornél és dr. Kovács Zoltán alpolgármester. Aztán hajnalig a zene, a mulatság vette át a főszerepet 2024 első éjszakáján Celldömölkön. 

Fehér László polgármester mondott köszöntőt. Mellette Marics Sándorné és Söptei Józsefné 
Fotó: Németh Tamás

 

Fordul az év - celldömölki pillanat
Fotó: Németh Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában