Ötlet

2024.01.03. 08:53

Miért ne lehetne minden szombathelyi városrésznek karácsonyfája?

Vaol.hu

Forrás: Facebook

Szombathelyen nem lehetne minden lakótelepnek, városrésznek egy ilyen karácsonyfája, aminek két héten keresztül nagyon sokan örülhetnének? - egy győri képet megosztva fogalmazta meg ötletét dr. Szendrő-Németh Tamás civil blogger a két ünnep között.

"Nem Brüsszel, nem Bécs, nem Budapest. Egy egyszerű kis park Győrben, ahol nemcsak kivilágított karácsonyfa van, hanem rekortán futópálya is, amiből Szombathelyen természetesen egyetlen parkban sincsen (...)" - írta legutóbbi Facebook-bejegyzésében dr. Szendrő-Németh Tamás. Majd úgy folytatta: "Egy megyei jogú városban nem lehetne minden lakótelepnek, városrésznek egy ilyen karácsonyfája, aminek két héten keresztül nagyon sokan örülhetnének?" 

A civil blogger kérdése azért is helyénvaló, mert Szombathelyen az évek során úgy alakult: égősorokkal a belvárost díszítik fel, díszkivilágításból más városrészekre nem jut. Pedig a családok, baráti társaságok számára fotópontként is szolgálhatna az ünnepek alatt egy a győrihez hasonló díszes karácsonyfa. Mit szól hozzá: Ön örülne, ha "mindenki karácsonyfáját" több szombathelyi városrészben is felállítanák? 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában