Választás 2024

2024.03.19. 19:30

Konzultáció Szombathelyről - Már mintegy háromezren visszaküldték

Konzultációt indított Szombathely jövőjéről Lenkai Nóra. A Fidesz-KDNP szombathelyi polgármesterjelöltjétől megtudtuk: már mintegy háromezren kitöltötték az ívet.

Vaol.hu

Fotó: Puskás Enikő

- Egyet kell értenem azokkal a hangokkal, melyek szerint Szombathely az elmúlt években Csipkerózsika álmát alussza. Nem történt előrelépés a gazdaságfejlesztés, a munkahelyteremtés, a turizmus helyzetének javítása, a fiatalok helyben maradásának elősegítése területén. Az utak, a járdák állapotát pedig mindannyian tapasztaljuk nap, mint nap. Egy több, mint 2000 éves város és az itt lakó emberek ennél többet érdemelnek - mondta el kérdésünkre Lenkai Nóra.

Forrás: Puskás Enikő

 A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje úgy folytatta: - Jövőt adni, hosszú távú célt felvázolni csak az itt élő emberekkel együtt, az ő véleményüket meghallgatva, az ötleteiket beépítve lehet. Határozott elképzelésem van a gazdaság, az infrastruktúra, az oktatás, a kultúra, a turizmus területén szükséges változásokról azonban az én véleményem, még ha polgármesterjelöltként indulok is, csak egy vélemény a sok közül - szögezte le Lenkai Nóra, hozzátéve: 

Az itt élők tudják, hogy milyen jövőt akarnak a gyermekeiknek és unokáiknak. Hisz Szombathelyt nekik építjük, a jövő nemzedékének. Ezért fontos, hogy megkérdezzük és meghallgassuk őket, az időseket és a fiatalokat egyaránt. A visszajelzések egyértelműek, egy új Szombathelyt kell építenünk, nekünk, az itt élőknek közösen

- fogalmazott Lenkai Nóra, aki továbbra is arra biztatja a szombathelyieket, aki még nem tette meg, a konzultáció kitöltésével segítse a megkezdett munkát, amely szerinte a város jövőjének megalapozását is jelenti. 

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert Magyarország kormánya támogatja törekvéseinket, a Fidesz-KDNP pártszövetség jelöltjeként pedig meggyőződésem, hogy az üres szavak helyett valódi tettekre válthatjuk a közösen kialakított programot

- húzta alá a kormánypárt polgármesterjelöltje. 

Forrás: Puskás Enikő

Megtudtuk azt is: a konzultáció online formában kitölthető a közösségi médiafelületeken, emellett a következő hetekben a képviselőjelöltekkel közösen is felkeresik a szombathelyieket, hogy minél több ember véleményét megismerhessék.

Mindenkit biztatnék, pártállástól függetlenül, hogy csatlakozzon hozzánk, hiszen mi mindannyian az új Szombathely felépítésére szerződtünk! 

- zárta gondolatsorát Lenkai Nóra. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában