Elismerés

2024.04.11. 15:00

Két aranyat, két bronzot - Arattak a lorigósok a bajai országos 10 tánc bajnokságon

Újabb sikert ért el a szombathelyi Lorigo Táncsport Egyesület szombaton Baján, ott rendezték meg a C–B osztályosok országos 10 tánc bajnokságot, ahol a Lorigo TSE négy párost indított.

Merklin Tímea

A diadalittas csapat, rózsaszínben Lovas Henriette elnök

Forrás: VN

– Ismét egy sikeres versenyt tudhatunk magunk mögött, hiszen gyönyörű eredményeket értek el a táncosok, két bronzéremmel és két aranyéremmel tértek haza a táncosaink – tudtuk meg Faludiné Lovas Henriette egyesületi elnöktől, aki a következő eredményekről tájékoztatott: Junior I. korosztályban C 10 tánc OB, Takács Benedek–Nagy Jázmin 3. hely, Junior II. korosztály B 10 tánc OB:, Lepsényi Gábor– Faludi Oívia 1. hely, Ifjúsági korosztály C 10 Tánc OB, Udvardi Gergő–Szabadfi Eszter 1. hely, Ifjúsági korosztály B10 Tánc OB, Faludi Bálint–Rózsai Vivien: 3. hely. – Ez a verseny egy ígéretes 10 Tánc Magyar Bajnokság előszobája, amelyet április 20- án Szombathelyen az Agora Művelődési és Sportházban rendez meg a Lorigo TSE és a Claudius TSE. Itt a Lorigo tizenhárom párost indít szinte minden korosztályban – tudtuk meg Lovas Henriettétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában