Névrokon

2024.04.23. 14:00

Két Marton Zsolt is indulhat a szombathelyi önkormányzati választáson

Marton Zsolt Csaba és Marton Zsolt is indulhat a szombathelyi önkormányzati választáson.

Vaol.hu

Fotó: MW-archív/Kállai Márton

Mint arról korábban beszámoltunk: Marton Zsolt a Mi hazánk Mozgalom színeiben képviselőjelöltként méretteti meg magát a 4. számú választókerületben. A Nemzeti Választási Iroda honlapja szerint Marton Zsolt Csaba néven vette fel április 20-án az ajánlóíveket. Új szereplő a szombathelyi politikai közéletben. 

Két nappal később, április 22-én Marton Zsolt függetlenként regisztráltatta magát a választási irodában: képviselőjelölt-jelölt az 1. számú választókerületben - erről a közösségi médiában is hírt adott. Miután 2019-ben Nemény Andrást polgármesternek választották, ez a Marton Zsolt volt az egyike, aki egykori fideszes politikusként megbízást kapott önkormányzati érdekeltségbe tartozó cégtől. Havi félmillió forintos díjazásért 2020. március 1-jétől a Vásárcsarnok tevékenységének népszerűsítése, a helyi termékek piacra juttatásának előmozdítása is feladata volt hónapokon át. Ez a Marton Zsolt 2019-ben a Pro Savaria színeiben indult a 2. számú választókerületben, 107 szavazattal értékelték addigi politikai pályafutását a választók.  

Ha még több választási információra kíváncsi, itt olvashat arról, hogyan indult a választási kampány Vasban, itt pedig a szombathelyi történésekről. 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában