Magasra szállt a helikoffer velünk

2024.05.05. 17:12

Halász Judit anyák napján énekelt a gyerekeknek Szombathelyen - sok fotóval

Gyerekek és felnőttek kedvence, a Mosolyrend lovagja Halász Judit – vasárnap a családoknak énekelt az Agora – Művelődési és Sportházban.

Tóth Katalin

Fotó: Szendi Péter

Sokan, nagy szeretettel és ütemes tapssal fogadták a sportházban Halász Juditot, aki a Csiribiri filmkoncert zenei anyagából, legnépszerűbb alkotásaiból hozott válogatást Szombathelyre. Az egyórás koncerten megszólalt az elmaradhatatlan Csiribiri, a Helikoffer, az Állatkerti útmutató, a Boldog születésnapot és a Micimackó. A május ünneppel kezdődő és végződő hónap: az anyák napja alkalmából dal szólt az anyukákról, utána a gyereknapról, amit „akár minden hónapban lehetne tartani”. 

A gyerekekről – akik közben már a színpad előtt táncoltak – kiderült, hogy kiabálni is tudnak, és kiabálhattak is, ahogy csak a torkukon kifért. Kirándulni is vitte őket az örökké fiatal, kedves hangú művésznő, elhívták a nagymamát, énekelt nekik a fecskékről, János kovácsról és a szitakötők táncáról. A karonülők, óvodások, kisiskolások, szüleik és nagyszüleik pedig megbabonázva hallgatták és tapsolták vissza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában