Vas megye kártya

2017.11.28. 09:00

Torta, fagyi, gesztenyés desszertek most fél áron

Kedves vendéglátós partnereinkkel együttműködve a héten új akciós lehetőséget kínálunk a Vas megye kártyával rendelkező olvasóinknak.

Tersztyánszky Krisztina

Szilvási Alexandra kínálja a már látványnak sem utolsó édességeket. Fotó: Unger Tamás

A Gourmet csütörtök keretében holnapután fél áron étkezhetnek az Il Gallo Nero Étteremben. És ha már megebédeltek, miért ne térnének be egy finom desszertre a közeli Mészáros Cukrászdába?

A Rákóczi utcai patinás cukrászdába csütörtökön is 10 és 18 óra között várják a vendégeket. Egy megyekártya felmutatásával akár egy asztaltársaság is igénybe veheti az ötven százalékos kedvezményt, de csak annyit vásárolhatunk, amennyi belénk fér – a kedvezmény az elvitt süteményekre ugyanis természetesen nem vonatkozik. Ugyancsak nem tartoznak bele az akcióba az italok sem.

A cukrászdában érdeklődésünkre elmondták, hogy különösebb meglepetéssel nem készülnek a Gourmet csütörtökre – azazhogy mégis, ugyanis a kínálatban mindig felbukkan valami újdonság. A hideg beköszöntével a gesztenyés különlegességek a legújabb termékek, érdemes őket megkóstolni.

Szilvási Alexandra kínálja a már látványnak sem utolsó édességeket. Fotó: Unger Tamás

Ami a tortákat illeti: tizenhat féle közül választhatunk. Biztosan lesz, aki a hagyományos dobostorta, puncstorta vagy Eszterházy-torta mellett teszi le a voksát, de érdemes megízlelni Morgan Kapitány kedvencét vagy a svájci rizstortát is. Kedvezményes áron vásárolhatunk a szebbnél szebb krémesekből is. Aki pedig télen is szeret a fagylaltozás szenvedélyének hódolni, nyolc finom ízből válogathatja össze a kedvenc kompozícióját, most két gombóc jár egy áráért. A kelyhekbe azonban nem csak fagylalt kerülhet: a pultban gesztenyepüré, somlói galuska, gyümölcsrizs és más varázslatos kanalaznivalók is kelletik magukat.

Na de mi lesz a kalóriákkal? – kérdezhetik sokan. Talán némileg megnyugtató, hogy a korábbi cukormentes torta, a csokoládés kaland folyamatosan kapható a Mészárosnál. Lefogyni persze ettől sem fogunk. Érdemes hát a fogyókúránkat a Gourmet csütörtökre felfüggeszteni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában