verbális megfejtő és énekes

2018.03.29. 08:10

A vasi származású Szendrői Csaba énekelte meg az Eszméletlen slágert

Az Oscar-díjas Deák Kristóf minisorozatának a főcímdalából a napokban készült el a lyric videó!

vaol.hu

A Comedy Central egy óriási meglepetéssel készül a bolondok napja alkalmából: az Oscar-díjas magyar filmrendező, Deák Kristóf Eszméletlen című minisorozatának összes epizódjával. Az ehhez készült dalt bárki meghallgathatja a csatorna facebook oldalán:

A szombathelyi születésű Szendrői Csaba, az Elefánt zenekar frontembere adott hangot az új beharangozónak szöveggel és előadóként is. Mogyorósi Jánost Deák Kristóf kérte fel a produkció elkészítésére. „Régi barát, ismeri a rajongásomat a nem szokványos zenei megoldásokért. Korábban játszottunk is egy zenekarban, így nem volt nehéz együtt dolgoznunk. Még nem láttam a forgatókönyvet, de már tudtam, hogy kórházi eszközök hangját is használni fogom az írásnál – írja a Blikk. A verbális megfejtő és énekes egy személyben Szendrői Csaba lett, aki szintén régi cimbora és már az Elefánt nevű zenekara előtt is nagyon bírtam, ahogy énekel. A további tervek között szerepel egy hivatalos videoklip és nálam egy saját album is. Szóval mindenképpen lesz folytatása” – árulta el a zenei producer.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában