mozi

2018.06.25. 12:11

Esős időben kikapcsolódás? – Mutatjuk, milyen filmek mennek a vasi mozikban

Esős időben a mozi az egyik legjobb megoldás ha kikapcsolódásra vágyunk. Lássuk, milyen filmek közül válogathatunk!

Horváth Iza

Jurassic World: Bukott birodalom

Érdekelnek a dinoszauruszok, a kalandok, a csodák és szereted az izgalmakat? Ez a Te filmed, ugyanis az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozat új részében ezt mind megkaphatod. Találkozhatsz ugyanazokkal a szereplőkkel és ugyanazokkal a dinoszauruszokkal is, akiket már az előző részekben láthattál, de felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek még rémisztőbbek az eddig megjelenőeknél.

Könyvklub – avagy az alkony ötven árnyalata

„Nem csak a húszéveseké a világ.” Ezt bizonyítja be ez a film is.

Négy nő fiatal korában könyvklubot alapított, ami a hatodik X után még mindig fent áll. Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben barátnők voltak. Diane 40 év házasság után özvegyasszony lett. Vivian még mindig nem találta meg az igaz szerelmet, nem is keresi, inkább falja a férfiakat. Carol házassága 35 éve tart és eléggé ellaposodott. A könyvklubban egyszer csak a híres erotikus regény, A szürke ötven árnyalata kerül sorra. Vajon mit hoz majd ki a könyv a régi barátnőkből?

Solo: Egy Star Wars-történet

Aki kedveli a Star Wars filmeket, annak jó hírünk van, hiszen az legújabbat még mindig adják a vasi mozikban.

A film középpontjában a fiatal Han Solo áll. Bemutatják, hogy ismerkedett meg Chewbaccával és Lando Calrissiannel.

Kutyaparádé

Egy rendőrpáros életük legbonyolultabb ügyét oldja meg. A különlegesség, hogy a páros egyik tagja egy kemény rottweiler. Gazdája, a duó másik tagja (Will Arnett) izgulós és gyáva. A világ egyik legnagyobb kutya-szépségversenyének döntőjében egy pandakölyköt próbál továbbadni a dílerének egy veszélyeztetett állatokkal üzletelő csempészbanda. A küldetésük, hogy be kell olvadniuk, így a kutyának úgy kell tennie, mintha a szépségverseny egyik indulója lenne.

Ocean's 8 – Az évszázad átverése

Van, aki még Danny Ocean-nél is nagyobb. Nem más, mint húga, Debbie (Sandra Bullock), aki nem ismeri a félelmet, rafináltabb bármelyik férfinál és humora is a helyén van. Legújabb célpont a New York-i Met Gala, ahol az összes szélhámos, milliomos és sznob megjelenik. Az eseményen a nő expasija is részt vesz. A buli végrehajtásához természetesen csapatra is szüksége van a nőnek: Lou, Rose, Daphne, Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita és Constance. Vagyis Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson és Awkwafina.

Szerelembe gurulva

Jocelyn egy sikeres üzletember. Emellett az egyéjszakás kalandok királya, és megrögzött hazudozó. Orvos barátja azt tanácsolja neki, hogy próbáljon meg leszokni minderről. Most kerekesszékesként próbál hódítani, rá is hajt egy bombázóra, aki bemutatja neki mozgássérült testvérét, a férfi pedig megpróbálja elnyerni a kegyeit. Vajon meddig hazudhat?

Túl szexi lány

Renee Bennett (Amy Schumer) egy átlagos nő, akinek az önbizalma nem nagyon van a helyén. Sportolás közben baleset éri, beveri a fejét és arra eszmél, hogy bombanő lett belőle, a változást viszont csak ő látja. Az eset után megnő az önbizalmaés teljesen megváltozik az élete. Megismerkedik egy férfival és sikereket ér el a karrierében.

Amellett, hogy egy vicces filmről van szó, nagyon jó üzenetet közvetít.

Kszi, Simon

Mindenkinek jár egy első szerelem. Teljesen mindegy ki kibe szeret bele. Egy tinédzsernek viszont nehéz az élete, ha nem az ellenkező nemhez vonzódik. A tizenhét éves Simon Spier ebben a cipőben jár. Szülei és barátai nem tudják, hogy meleg. Elkezd levelezni valakivel, aki állítólag az osztálytársa, bele is szeret, de nem tudja, hogy ki ő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában