szombatra várják a csúcsot

2018.09.14. 21:26

Jó hangulatban indult a szüret Csepregen – Reneszánsz, fröccsterasz, operett

Az ősz beköszöntével hamarosan mindenhol megkezdődik a szüret. Így volt ez Csepregen is, ahol már pénteken elkezdődött a mulatozás.

Lakosi Gabriella

A szüreti programot 39. alkalommal szervezték meg; az első 1972-ben volt, a helyi tűzoltó-egyesület jóvoltából. A programok pénteken már korán elkezdődtek: a legkisebbek nagy örömére. A szüret és a reneszánsz jegyében ugyanis az iskolában és az óvodában is játszóházat szerveztek. Az idősebbek sem maradhattak ki az ünneplésből, este hat órakor a fröccsteraszra várták az érdeklődőket.

 

Fél héttől a zenéé volt a főszerep, szüreti nóták és dalok csendültek fel a Csepregi Nyugdíjas Énekkar, a Csepregi Férfi Dalkör és a Répce Citerabarátok Körének közreműködésével. Fél kilenctől pedig operettest következett a Big Mouse Band kisegyüttes közreműködésével. A szüreti programok szombaton is folytatódnak a településen. Több mint ezer embert várnak Csepregre. Horváth Gábor borász elmondta, az esemény minden évben tömegeket mozgat meg, főleg szombaton: estére várja az igazi rohamot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában