Meddig tart az önismeret

2020.02.28. 10:00

ZeneHáza tavaszi sorozat első előadása Sárváron

A ZeneHáza tavaszi sorozatára minden bérletes hely elkelt, s az első előadásra kiadott jegyek is kivétel nélkül gazdára találtak. A sorozat első darabja az Attitűd Műhely Meddig? című önismereti vígjátéka volt.

Pajor András

A Kovács testvérek a színpadon

Fotó: Pajor András

Az első előadás különlegességét egyebek közt az adta, hogy egy sárvári testvérpár – akik mindketten a színészi pályát választották – volt a két szereplője az önismereti színjátéknak. Kovács Andrea az RS9 Színháznál, Molnár-Kovács Éva a Teátrum színiakadémián végzett.

Az előadás előtt a két sárvári származású színésznő a Nőszemközt Pirivel program vendége volt a Nádasdy Kulturális Központ könyvtárában. Az Attitűd Műhely Meddig? című előadásában nemcsak színészként, hanem rendezőként is részt vevő Molnár-Kovács Éva elmondta, hogy testvérével két különböző személyiségtípust képviselnek, épp ezért jól kiegészítik egymást a mindennapokban és a színpadon is.

– A személyiség egészséges korlátjainak a kialakítása életünk végéig tartó folyamat. Mindezt humoros formában, karikírozva tárjuk a nézők elé, ez a személyiségükből fakad – tette hozzá a színész-rendező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában