Kiállítás

2022.10.12. 13:00

Szocio, táj, akt, absztrakt - Dunántúli fotóművészek a szentgotthárdi színházban

Tóth Judit

Forrás: Károlyi Barnabás

A Magyar Fotóművészek Világszövetségének tizennégy dunántúli fotóművésze - Adelmann István, Barakonyi Károly, Bezdán József, C. Várnai György, Déri Judit, dr. Simán László, Fekete Tamás, Hipságh Gyöngyi, Károlyi Barnabás, Ujhelyi Zsolt, Varga Szilárd, Virág Lajos, Winiczky Gabriella és Zágon László -   állította ki képeit a szentgotthárdi színházban. 

Labritz Béla alpolgármester a megnyitón azt hangsúlyozta, hogy Szentgotthárd mindig fogadókész volt a művészetekre, legyen szó zenéről, színművészetről, táncról vagy fotóművészetről: - A városban több olyan hely van, ahol lehetőség nyílik tehetséges, művészettel foglalkozó alkotók bemutatására, népszerűsítésére, közülük az egyik a színház kiállítótere, ahol a következő egy hónapban neves fotósok munkái láthatók. Vas megyét két fotóművész, Fekete Tamás és Károlyi Barnabás képviseli a kiállításon, előbbinek hat, utóbbinak kettő fotója látható a tárlatban. Az alkotásokat a Magyar Fotóművészek Világszövetsége dunántúli régiójának elnöke, Fekete Tamás válogatta össze, a tárlatban szociofotók, tájképek, művészei aktok és absztrakt fényképek is vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában