Előadás

2023.02.28. 18:38

Ákos két estén várja a közönséget Szentgotthárdon

Egy hétvégét a városban tölt Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar dalszerző, zeneszerző, a magyar zenei élet egyik meghatározó előadója.

Tóth Judit

Kovács Ákos több oldaláról is bemutatkozik

Forrás: VN/KÁ

Kovács Ákos március 18-án, szombaton érkezik Szentgotthárdra, aznap 18 órától a Kaland a régi királlyal címmel adja elő Krúdy-estjét a szentgotthárdi színházban. Másnap, szintén 18 órakor a Magunk maradtunk című magyar kisjátékfilmet vetítik a Csákányi László Filmszínházban, ahol egyúttal közönségtalálkozó is lesz Kovács Ákossal, a film író-rendezőjével. A filmben egy taxis vezet és beszél: egy idősödő kisember próbálja értelmezni maga körül a világot, benne a maga helyét. Kovács Ákos színházi estjére a jegyek elővételben már kaphatók a Pannon Kapu Kulturális Egyesület irodájában a szentgotthárdi színházban. A mozibelépők a mozi pénztárának nyitvatartási idejében vásárolhatók meg, de online helyfoglalásra is lehetőség van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában