Eredményhirdetés

2023.03.10. 16:54

Szelídek és vadak - Alkotópályázatot hirdetett a pinkamindszenti Közösségi Színtér

Szelídek és vadak címmel hirdetett alkotópályázatot a pinkamindszenti Közösségi Színtér. Az eredményhirdetést a helyi kultúrházban tartották.

Tóth Judit

Köbli Panka és Gueth Hanna gyönyörködik az alkotásokban

Forrás: Tóth Judit

Rajner Ágota, a pinkamindszenti IKSZT vezetője köszöntötte a körmendi Boldog Batthyány László Katolikus Általános Iskola és a szentpéterfai Horvát-Magyar Kétnyelvű Nemzetiségi Általános Iskola tanulóit, valamint a körmendi Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola eltérő tantervű tagozatának diákjait. -Hetedik alkalommal hirdettük meg a gyermekrajz alkotópályázatot. Nyolcvannyolc alkotás érkezett a kiállításra nyolcvanhat gyermektől, ez akkora mennyiség, hogy már-már kezdjük kinőni a kiállítótereket - mondta a főszervező, aki az öt zsűritagot Pendli Gáborné témafelelőst, Iván Ivett rajztanárt, Novák Kata festőművészt, dr. Nagy Gábor költő, irodalomtörténészt és Filipovits Rajmund tanárt is üdvözölte. Mindenkit jutalmaztak, a legjobb alkotásokat pedig üzletek kirakataiban állítják majd ki. A White Tiger csoport táncosai és a szentpéterfai Tanke Zice zenészei is közreműködtek a rendezvényen, amely közös alkotással ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában