Elismerés

2023.04.30. 18:25

Antal László-díjat kapott Korbacsics Tibor, a Béri Balogh Ádám Táncegyüttes vezetője

A Tavaszi Közös Napok nyitányaként több száz táncos lépett fel Körmenden, a Batthyány-kastély udvarán felállított szabadtéri színpadon. Átadták az Antal László-díjat, Korbacsics Tibor, a Béri Balogh Ádám Táncegyüttes vezetője kapta. 

Tóth Judit

Korbacsics Tibor Belencsák Istvántól vette át a díjat

Fotó: Jambori Tamas

 

Többféle műfaj képviseltette magát a programon: fellépett a Béri Balogh Ádám Táncegyüttes, a szombathelyi Galaxy Akrobatikus Rock&Roll Klub, a Körmendi Szociális és Információs Központ Fogyatékosok Nappali Intézményének ellátottjai, a szentgotthárdi PresiDance TSE, a Savaria TánCentrum, a Senior Néptáncegyüttes, a Zoom-Barátok és Fodor Betti táncosai a Zenit Táncstúdióból.

A rendezvény zárásaként Korbacsics Tibort, az 55 éves Béri Balogh Ádám Táncegyüttes művészeti vezetőjét köszöntötték. Csicsának - merthogy így ismerik a legtöbben - Belencsák István, Körmend alpolgármestere adta át az Antal László-díjat, a Senior Néptáncegyüttes köszöntője mellett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában