Akció

2023.04.11. 11:52

Költészetnapi versek a szombathelyi piacon - a WSSZ színészeitől

Április 11-én - a költészet napján - a WSSZ két előadására féláron válthatnak jegyet a nézők. A Vásárcsarnokban pedig klasszikus magyar versek hangzanak el: a szombathelyi színház színészeitől.

VN

Forrás: VN-archív

Fotó: Unger Tamás

"A magyar költészet napját április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Ebből az alkalomból minden évben a Weöres Sándor Színház is változatos programokkal  tiszteleg a magyar líra előtt. 2023-ban két rendhagyó eseménnyel szeretnénk megörvendeztetni nézőinket! " - áll a színház közleményében, amely így folytatódik:  "Egyrészt a szombathelyi piac és színházunk összefogásában a Vásárcsarnok épületében április 11-én, kedden reggeltől  színészeink által felmondott verseket hallhatnak a piacra betérők. Az összeállításban a csarnok árusainak kedvenc versei szerepelnek:  Petőfi Sándor, József Attila, Ady Endre. Szabó Lőrinc egy egy klasszikusa is elhangzik  a többi közt." 

Másrészt akciót hirdetett a WSSZ: április 11-én két előadásra is féláron vásárolhatnak jegyet a nézők: 

Pornó - 04.15. szombat, 17.00  Online jegyvásárlás
Egy kanál víz- 04.15. szombat, 19.00 órás előadására.  Online jegyvásárlás

Az akció online és személyes jegyvásárlásnál is érvényes, kizárólag a költészet napján, április 11-én. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában