Bor

2023.05.27. 21:20

Bort választottak a zenekarnak Sárváron

A Kanona Band 25 éves jubileumát ünnepli két koncerttel a ZeneHáza Sárvárban, ahol saját választású jubileumi borukat is megkóstolhatják a rajongók.

vn

Fotó: Sárvár Lendületben facebook oldal

Sárvár A Kanona Band idén ünnepli 25 éves fennállását, az évforduló alkalmából jubileumi koncertet adnak a ZeneHáza Sárvárban június 10-én, szombaton 18.30-tól és június 11-én, vasárnap 16 órától. A június 10-i alkalomra elfogytak, a június 11-i koncertre még igényelhetők regisztrációs jegyek - adta hírül a Sárvár Lendületben Facebook oldal.

A különleges alkalomhoz különleges bor dukál, ezért múlt hétvégén az együttes tagjai a koncert borát is megválasztották egy borbírálat során, amelyet Wawrzsák László borszakértő, okleveles borbíráló, a Borista Kóstolóműhely és Delikát tulajdonosa moderált.

A zenekar egy pannonhalmi "Közösségi Bor"- sorozat hat tételéből választotta ki a jubileum italát. A címet a Tar Pincészet  Pannonhalmi PH Érték bora nyerte el szoros versenyben a többi öt tétellel.

A jubileumi bort a koncert második felében egy "garden party" jellegű szabadtéri koncertrész keretében meg is kóstolhatja majd a közönség.

A június 11-i hangversenyen való részvételhez, a belépőjegyek igényléséhez regisztrációra van szükség. Regisztrálni a [email protected] e-mail címen, a 06-30/644-88-70-es telefonszámon lehet vagy személyesen a tourinform irodában és a Borista Kóstoló Műhelyben.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában