Fesztivál

2023.05.02. 16:55

Éneklő kisvonat, Gombolyag - és a Pa-pa-pa-pa-palacsinta ráadásnak

Mennyi kreativitás, mennyi jó energia. A vendégelőadások mellett a "helyi erők" is kitettek magukért a Soltis Majálison, avagy a Dunántúli Színházi Fesztivál, avagy a 10. Színházi Olimpia celldömölki nyitányán.

Vas Népe

Alig tette meg az éneklő kisvonat a harmadik kört is, kezdődött a Gombokyag-koncert. A celli belvárosban föl-föltűnő piros kisvonaton ezúttal az Ádám Jenő AMI zenetanárai vállalkoztak az aprónép (és szüleik) szórakoztatására, egy kis városnézés közben. 

Éneklő kisvonat  Fotó: SLASZ/Varga-Sebestyén Regina

Aztán következett a piaci árkádok alatt a Gombolyag zenekar, amelyet Celldömölkön már biztosan nem kell bemutatni. A három Gregorich testvér plusz Tarczi Réka hétfőn délután hozta lázba népes közönségét, amelynek egy része az éneklő kisvonatról szállt le egy kis koncertezésre. 

Gombolyag-koncert Fotó: SLASZ/Sebestyén-Varga Regina

Négy muzsikus, sokkal több hangszer, kedves dalok - mindehhez Gregorich Zsófi mosolya, ahogy fölveszi a kapcsolatot a közönséggel. Szivárványszín buborékok is szálltak, táncra perdültek a gyerekek.  A Pa-pa-pa-pa-palacsinta-dal volt a ráadás. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában