Zenés kabaré

2023.06.15. 12:05

Magdi, holnaptól te vezeted a mozdonyt! - vagy Magyar Álomvasutak-premier a celli Soltis Lajos Színházban, 16 éven felülieknek

A celldömölki Soltis Lajos Színházban megint készül valami: Bora Leventét és csapatát megcsapta a mozdony füstje, úgyhogy zenés kabaréra van kilátás. Ősbemutató június 25-én a Koptik Odó utcában. Vadonatúj sztori, régi nagy slágerekkel. Íme!

ÖL

Csak tessék, csak tessék! Beszállás! És ha elndul a vonat....

Fotó: VN/SLASZ

A Soltis Lajos Színház bemutatja:

Bora Levente:

MAGYAR ÁLOMVASUTAK

zenés kabaré

06. 25. 17:00, Soltis Lajos Színház - premier

07. 07. 19:00, Soltis Lajos Színház
Jegyfoglalás: 06-20/535-76-36

 

Frikk Magdolna a Magyar Álomvasutak ZRT. munkatársa kapott egy váratlan telefonhívást. A vonal végén a felettese: “Magdi, megkaptad a kinevezést! Holnaptól te vezeted a mozdonyt!” A fiatal nő gyerekkori álma vált valóra és annak rendje módja szerint be is állt dolgozni! Miközben a vonat száguld, a frissen kinevezett mozdonyvezető elképzeli, hogy kik utazhatnak a vonatán. Furcsa utasai vallanak magukról, az életükről, kudarcaikról, szerelmeikről, vagy épp beteljesületlen szerelmeikről. És a legfurcsább bennük, hogy gondolkodás nélkül dalra fakadnak.
Mindannyian utaztunk már vonaton, de olyanon talán még nem, ahol énekelnek az utasok. A Magyar Álomvasutak egy zenés vonatutazás, melyre mindannyian örömmel felszállhatunk. Zerkovitz Béla, Weiner István, Márkus Alfréd megunhatatlan kupléi és az egymást követő kabaréjelenetek biztosítják, hogy egy pillanatig se unatkozzunk ezen az úton.


Az előadás időtartama: 90 perc
16+


ALKOTÓK:

Előadják – Kőszegi Mária, Boznánszky Anna, Jobbágy Kata, Bora Levente
Zene – Zerkovitz Béla, Weiner István és Márkus Alfréd dalainak felhasználásával – Jobbágy Kata, Dékány Dávid
Díszlet – Szőke Bence
Írta és rendezte – Bora Levente

Jelmez, kellékek: Pesti-Marton Mercédesz
Angol dalszöveg: Knausz Lizzie
Plakát: Takács Renáta
Külön köszönet: Nagy Zsuzsi, Kertes Anna, Hartai Andrea, Zsiros Zsuzsa, Nagy Gábor
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában